Dr. Gherai Rares

Bine ati venit la Scoala Mamei

Scoala mamei a debutat in anul 2012, de 8 martie, cand au raspuns invitatiei noastre un numar semnificativ de viitoare mamici. Am rulat de atunci si pana azi, 2 editii pe an, cursurile inainte de pandemie, insemnand 9 saptamani de curs, o data pe saptamana, la sala de sedinte din maternitate.
Am pastrat acest program, insa prin intermediul on-line-ului, incepand din toamna trecuta, scopul initial al scolii fiind prezenta in sala, unde am avut posibilitatea sa ne cunoastem direct, sa comunicam efficient sis a devenim prieteni.
La foarte scurt timp dupa debutul nostru, in urma sugestiilor viitoarelor mamici, am deschis programul pentru intreaga familie, adica am adresat invitatia de participare la curs atat pentru partenerii de viata ai viitoarelor mamici dar si pentru bunicii care au fost interesati despre ingrijirea bebelusului in zilele noastre.


Echipa noastra este una foarte dedicata, avand lectori atat din maternitate, cat si specialisti din alte domenii, care s-au alaturat echipei in urma sugestiilor Dvs.
Toti membri echipei sunt voluntari, oferind in afara de timpul lor, professionalism si daruire.
Fiecare membru a contribuit semnificativ la bunul mers al programului nostru, avand ca scop intampinarea asteptarilor Dvs, fiecare dorind sa-si aduca aportul la sanatatea comunitatii noastre, prin cursurile educative , teoretice si practice, din cadrul scolii noastre.
In anul 2018 am organizat la Oradea, prima conferinta sm din tara, unde au fost prezente alte 18 centre, care depun eforturi an de an sprijinind familia, celula de baza a societatii.
Am fost onorati sa fim primii care strang oamenii dedicati professional sustinerii familiei, dorindu-ne ca si alte centre din tara sa adopte un program asemanator, motiv pentru care din acest an, ca urmare a situatiei epidemiologice, sa ne dorim sa extidem programul nostru si familiilor din judetele invecinate, prin cursurile on-line.


Pe aceasta cale doresc sa salut mamicile si taticii din Arad, Cluj, Salaj, Satu Mare, Alba si bineinteles Bihor, care, ca de fiecare data, sunt foarte active, ne onoreaza cu o prezenta deosebita, in numar din ce in ce mai mare. Doresc sa multumesc in primul rand echipei noastre, care este mereu pregatita pentru a raspunde cerintelor Dvs, informandu-va direct de la sursa, cu sinceritate, adoptand realitatea din maternitatea Oradea, care de alfel este una cu grad inalt, insemnand ca oferim sprijin pentru toata regiunea nord vestica a tarii. Scoala mamei nu ar fi fost posibila fara partenerii nostril, care, inca de la inceput au dorit sa fie alaturi de noi, in special alaturi de Dvs, cu totii apreciind implicarea si sustinerea de –a lungul celor 9 ani de scoala mamei.

Copyrights 2021 Maternitatea Oradea